W3.CSS Template
Wakaf Sedekah

Penaja Anda :
ID : 2365
Jaafar b. Leman Shah

Mahukah Anda Saya Kongsikan BAGAIMANA Anda Boleh Menjana RM13,400 Setiap Bulan Dengan BISNES TELEKOMUNIKASI Sambil BERWAKAF Dan BERSEDEKAH?

Tanpa Perlu BERJUMPA dan BERCAKAP Dengan Sesiapa, Kini Anda Boleh BERNIAGA Dan MENJANA Pendapatan Tambahan Setiap Hari Tanpa Henti Sambil Menambah Pahala Berterusan Dengan BERWAKAF!

Madrasah Fatimah
Assalamualaikum wrt. wbt.
Nama saya Ahmad Hafizul Kamaluzaman dan saya adalah admin program Wakaf Sedekah ini.
Pertamanya, setinggi-tinggi syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana mengurniakan idea dan keizinan sehingga tercetusnya program Wakaf Sedekah ini.
Melalui program ini, saya meletakkan 2 objektif utama.
Objektif pertama adalah untuk mengumpulkan dana wakaf bagi pembangunan institusi pendidikan kami serta dana sedekah untuk aktiviti-aktiviti yang kami jalankan di bawah syarikat kami, Akademi Wahdah (002696869-P).
Objektif kedua pula adalah untuk membuka peluang bagi membantu mereka yang ingin menambah pendapatan sebagai Master Dealer Topup di bawah Wahdah Telecommunication (002696559-D).
 
Dengan program ini, anda hanya perlu keluarkan modal RM60 sekali sahaja untuk menjadi Master Dealer Topup (MDT) kami dan fokus mempromosikan pakej MDT ini secara online dan offline menggunakan pamplet dan website yang disediakan.
RM10 daripada keuntungan jualan pakej MDT ini akan disalurkan ke tabung wakaf dan sedekah, manakala RM30 lagi akan disumbangkan kepada ahli.
Akhir kata semoga program ini dapat memberi manfaat kepada kita semua.
 
Ikhlas,
Ahmad Hafizul Kamaluzaman
Admin WakafSedekah.Com

Adakah Anda Perlukan Pendapatan Tambahan Tapi...


X

Anda tiada modal yang besar untuk memulakan bisnes?

X

Anda tiada masa kerana sibuk dengan kerja dan urusan lain?

X

Anda tiada pengalaman dan kemahiran serta tidak pandai menjual?

X

Anda tidak pandai bercakap dan malu nak berjumpa orang?

Jika jawapan anda 'YA' untuk kebanyakan soalan di atas, maka BERSYUKURLAH kerana program ini memang direka untuk ANDA!

Dalam Program Ini, Setiap Ahli Hanya Perlu Selesaikan 2 Langkah Mudah...

Pertama

Daftar Menjadi Ahli WakafSedekah

Anda perlu membuat pembayaran sebanyak RM60 bagi mendapatkan Pakej Master Dealer Topup. Daripada pembelian anda itu, RM10 akan disumbangkan ke tabung wakaf dan sedekah.
Kedua

Promosikan Kepada 2 Orang Sahaja

Setiap ahli perlu mempromosikan Pakej Master Dealer Topup ini kepada minimum 2 orang sahaja. Secara tidak langsung mereka juga turut berwakaf dan bersedekah melalui pembelian mereka.

PRODUK KAMI
Pakej Bisnes Topup Master Dealer

Madrasah Fatimah

Madrasah Al Quran Fatimah Az Zahra

Madrasah Al Quran Fatimah Az Zahra telah dibina di atas sebidang tanah di Kg Sentosa, Batang Kali yang telah diwakafkan oleh bapa saya, Tn Hj. Kamaluzaman atas nama ibu dan bapa beliau, Allahyarhamah Fatimah dan Allahyarham Mohd Jam.
Madrasah Fatimah
Madrasah ini telah beroperasi sejak Februari 2015 dengan jumlah pelajar seramai 18 orang. Kini madrasah ini diuruskan oleh adik saya, Ustaz Abdul Khaliq bersama isteri beliau.
Melalui syarikat saya Wahdah Management, kami merancang untuk mengembangkan institusi pendidikan Al Quran dan ilmu-ilmu Islam di sekitar Batang Kali, Hulu Selangor.
Oleh itu, buat masa ini sumbangan wakaf dari program ini akan tertumpu kepada projek menyempurnakan pembinaan bangunan Madrasah Al Quran Fatimah Az Zahra ini yang menelan belanja hampir RM500,000.
Di samping itu, kami juga berhajat untuk membeli lot rumah kedai 2 tingkat berharga RM700,000 serta 2 ekar tanah untuk dijadikan pusat pengajian Al Quran dan ilmu-ilmu Islam yang dianggarkan menelan kos mencecah RM1.5 juta.
Kesimpulannya, melalui program WakafSedekah ini, kami mensasarkan kutipan berjumlah RM3 juta bagi merealisasikan semua perancangan tersebut.

Bagaimana Anda Membantu Kami?

Melalui program ini, anda membantu kami dengan 2 cara :
PERTAMA : Sertai program ini dengan bayaran RM60, dan anda telah menyumbang RM10 kepada tabung wakaf kami.
KEDUA : Promosikan program ini kepada rakan-rakan dan kenalan anda untuk mereka sama-sama menyumbang dan menjana pendapatan.
Jika setiap ahli berjaya mengajak 2 orang ahli baru dalam 1 bulan, Program Wakaf Sedekah ini akan mempunyai 300,000 ahli dalam tempoh kurang dari 2 tahun!

Madrasah Fatimah

Bulan Ke-19, jumlah ahli telah melebihi 300,000 orang!

Bagaimana Anda Menjana Pendapatan Dengan Program Ini?


Madrasah Fatimah
Sebagai ahli VIP Wakaf Sedekah, anda akan memiliki website sendiri untuk membantu anda mempromosi secara online.
Jika anda lebih selesa mempromosi secara offline, anda boleh login ke Member Area dan download pamplet di situ.
Setelah anda berjaya mengajak 2 orang ahli baru menyertai program ini, sistem kami akan menyusun ahli di Level 1 anda sehingga cukup 10 orang kesemuanya.
Kemudian sistem akan memenuhkan Level 2 anda pula dengan 100 orang ahli dan seterusnya Level 3 anda dengan 1,000 orang ahli. Anda tak perlu ajak ramai-ramai sehingga 1,000 orang, tapi minimum 2 orang sahaja.
Jumlah maksimum ahli yang anda akan miliki adalah 1,110 orang dan anda akan menerima komisen RM10 dari setiap seorang apabila mereka menyertai program ini.

Lihat Jadual Di Bawah Untuk Potensi Komisen Anda

Madrasah Fatimah
Jumlah keseluruhan komisen = RM11,100

Bagaimana Sistem Ini Berfungsi Menyusun Ahli?

Program Wakaf Sedekah ini menggunakan sistem yang dinamakan sebagai 'SISTEM PASS UP'. Maksudnya, orang pertama yang anda ajak akan di PASS atau DIBERIKAN kepada ahli di atas anda.
Mungkin anda berasa RUGI kerana terpaksa memberikan ahli pertama yang anda ajak kepada orang lain.
Jangan risau kerana ia hanya berlaku sekali sahaja. Dan selepas itu, anda pula akan menerima ahli yang di PASS atau DIBERIKAN kepada anda oleh ahli-ahli di bawah anda.
Dan ianya akan berlaku bukan sekali, tetapi berkali-kali sehingga cukup 10 orang! Sila tonton video yang disediakan untuk anda lebih memahami kehebatan sistem PASS UP ini.

Bagi memastikan sistem ini dapat berfungsi dengan baik, semua ahli perlu memainkan peranan menyelesaikan komitmen masing-masing iaitu mengajak 2 orang ahli baru secepat mungkin.

KESIMPULANNYA...

Dalam PROGRAM ini, anda membantu kami MENGUMPUL DANA dan kami membantu anda MENJANA PENDAPATAN secara online.

 

Komitmen setiap ahli hanyalah modal RM60 dan ajak 2 ORANG untuk sama-sama BERWAKAF dan MENJANA PENDAPATAN melalui program ini.

 

Kami telah sediakan WEBSITE untuk membantu anda mempromosikan PROGRAM ini TANPA perlu berjumpa dan bercakap dengan sesiapa.

 

Selain itu, WEBSITE ini juga dilengkapi dengan SISTEM PASS UP yang akan membantu anda mengembangkan JARINGAN anda secara AUTOMATIK.

 

Dengan SISTEM PASS UP ini, anda TAK PERLU nak cari pelanggan RAMAI-RAMAI, cukup 2 ORANG sahaja. Yang lain SISTEM akan uruskan.

 

Pendek kata, anda hanya perlu FOKUS kepada PROMOSI website sahaja untuk dapatkan 2 ORANG ahli baru. Segala urusan yang lain akan kami uruskan bagi pihak anda. SIMPLE!

Bukan Itu Sahaja, Kami Juga Sediakan Satu BONUS Yang Akan Membantu Anda MENJANA PENDAPATAN Tetap RM13,400 KONSISTEN Setiap Bulan Secara PASIF Tanpa Perlu Bekerja Dan Menjual Apa-Apa!

BONUS : Bisnes Income Pasif PERCUMA!
Simkad Tone Excel

Bagi memastikan anda tetap memiliki pendapatan 5 angka setiap bulan, maka kami akan serap anda dalam satu program yang mampu memberikan pendapatan pasif iaitu program Tone Excel.
Berita baik untuk anda kerana anda tak perlu bayar apa-apa untuk sertai Tone Excel kerana anda akan menerima simkad dan didaftarkan secara PERCUMA apabila anda memiliki 5 orang ahli Level 1 dalam program Wakaf Sedekah ini.
Anda juga tak perlu nak ajak orang lain untuk sertai Tone Excel di bawah anda kerana setiap ahli Wakaf Sedekah di bawah anda akan menjadi ahli Tone Excel di bawah anda secara automatik.
Apabila mereka memiliki 5 orang ahli Level 1, mereka akan menerima simkad dan kami akan daftarkan simkad mereka di bawah anda.
Di samping itu, anda juga tak perlu topup simkad tersebut kerana kami akan topup untuk anda sebanyak RM20 setiap bulan dari komisen Wakaf Sedekah anda.
Dan apabila komisen Tone Excel anda telah melebihi RM100, kita akan aktifkan servis auto topup sebanyak RM100 setiap bulan menggunakan komisen tersebut.
Ini bermakna anda boleh menggunakan simkad tersebut secara PERCUMA tanpa perlu keluar duit setiap bulan, bahkan akan dapat duit pula setiap 21 hari bulan dari Tone Excel!

Berapa Pendapatan Yang Anda Akan Perolehi Dari Simkad Tone Excel Tersebut?

Sistem Wakaf Sedekah akan menyusun 10 ahli di Level 1, 100 ahli di Level 2 dan 1000 ahli di Level 3 anda.
Setelah mereka memiliki simkad, kami topupkan simkad anda dan simkad mereka sebanyak RM20 setiap bulan.
Maka komisen anda adalah seperti di bawah :
Madrasah Fatimah

Jumlah komisen = RM2,272 setiap bulan!
Sehingga satu tahap, kesemua mereka akan topup RM100 secara automatik setiap bulan menggunakan komisen Tone Excel mereka. Pada ketika itu, komisen anda akan meningkat seperti di bawah :
Madrasah Fatimah

Jumlah komisen = RM13,400 setiap bulan!
PASIF, komisen ini akan di bayar ke akaun bank anda setiap bulan tanpa anda perlu buat apa-apa! HEBAT bukan?

Lihat Video Tuan Mazelan Abas Menerima Komisen RM500,000 Konsisten Setiap Bulan Dari Tone Excel

TERBUKTI, Program Tone Excel Ini Mampu Memberikan Pendapatan Tetap 5 - 6 Angka Setiap Bulan Secara Pasif!

Anda Dah Bersedia Nak Jana Income Dengan Program WakafSedekah?

Biar Saya JELASKAN Semuanya Sekali Lagi Untuk Anda...

FASA 1 : Ini fasa keluar modal. Buat pembayaran RM60 untuk sertai Wakaf Sedekah. RM10 daripadanya akan diwakafkan.
FASA 2 : Ini fasa bekerja, tapi mudah sahaja. Anda hanya perlu promosi website dan pamplet untuk ajak 2 orang baru jadi ahli Wakaf Sedekah. Itu sahaja.
FASA 3 : Bermula fasa menunggu. Tunggu sehingga anda ada letak 5 orang di Level 1, anda akan dapat simkad Tone Excel PERCUMA. Kami akan topup simkad tersebut RM20 setiap bulan menggunakan komisen Wakaf Sedekah anda.
FASA 4 : Masih fasa menunggu. Tunggu sehingga anda dapat komisen lebih RM100 dari Tone Excel. Kami akan bantu anda aktifkan auto topup RM100 pada setiap bulan menggunakan komisen Tone Excel anda.
FASA 5 : Fasa menunggu juga. Tunggu sistem automatik Wakaf Sedekah memenuhkan Level 1, Level 2 dan Level 3 anda dengan 10, 100 dan 1000 orang masing-masing dan terima RM2,270 - RM13,400 setiap bulan terus ke akaun bank anda!

Untuk mula BERWAKAF dan MENJANA PENDAPATAN dengan program ini, ikut langkah-langkah di bawah :

Langkah 1 : Daftar Nama, Email dan No Telefon anda pada borang yang disediakan.

Langkah 2 : Dapatkan Username dan Password dan login ke Member Area untuk membuat pembayaran

Langkah 3 : Kemaskini maklumat peribadi dan akaun bank anda


Penaja Anda : Jaafar b. Leman Shah
Telefon : 0192969833